webtoprint

Web to print

Firmabox er en automatisk produksjonsløsning for alle typer trykksaker som omfattes av din visuelle profil. Det betyr enklere, raskere og feilfri produksjon av dine forbrukstrykksaker. Som registrert bruker slipper du å lete etter gamle orginaler, logoer og tekster, og du slipper tidkrevende misforståelser med trykkeri eller byrå. Å være kunde i firmabox er helt gratis og uforpliktende. Så fort du har registrert ditt selskapet, legger vi inn malene til de forskjellige trykksakene dine – helt gratis. I tillegg legger vi inn dine logooriginaler og din profilmanual, slik at de alltid er tilgjengelig. Du betaler kun for de produktene du bestiller, som f.eks. visittkort, konvolutter, brevark, giroark, stempler, navneskilt m.m.
WebToPrint_4
Illustrasjonen over viser hvor enkelt firmabox fungerer. Systemet samler data fra person og firma og synkroniserer disse opplysningene med valgte firmaprodukt. Du leser korrektur og gjør ønskede endringer, bestiller antall og i løpet av noen få dager har du produktet på kontorpulten.
Få kontroll på firmaprofilen
Web-to-print løsningen i firmabox.no gir deg full kontroll på firmaprofilen, enten du er en liten bedrift, en stor bedrift med mange avdelinger eller en kjede av butikker.  Du sikrer bedriftens profil, forenkler bestillingsrutinene og sparer både tid og penger. Du kan bestille produkter til alle døgnets tider og er ikke avhengig av å kontakte noen for å få jobben gjort.

Produkter
I ditt selskaps firmabox kan du legge inn alle typer dynamiske og statiske produkter. De mest vanlige er visittkort, konvolutter, brevark, stempler, navneskilt og gavekort, men det finnes ingen begrensninger.

Single Sign On
For større bedrifter og kjeder med intranettportal, tilbyr vi også single sign on slik at man kan logge direkte inn i firmabox via portalen. På denne måten slipper man å huske enda et brukernavn og passord.
Send forespørsel
Support-telefon: 23 24 34 00
Mandag - fredag kl. 08.00-16.00
E-post
Send ditt spørsmål til: post@firmabox.no
Slik virker firmabox
Velg ønsket produkt
Velg ansatt du skal bestille til
Les korrektur og gjør endringer
Legg i handlekurv og send bestilling
Legg til og slett brukere/ansatte