logobox5

LogoBox

Logobox oppbevarer og distribuerer bedrifters logo-originaler på en trygg måte. Endrer du i fremtiden noe på logoen din, vil alle som har lastet ned din gamle logo få tilsendt den nye. Full kontroll med LogoBox.
Feil format
De fleste har vel fått beskjed om å oversende firmalogoen til en avis, reklamebyrå, profileringsselskap o.l. Mange har vel også fått følgende svar; "Feil logoformat, send meg en ai eller eps fil." De færreste vet i grunn forskjellen på en ai, eps, pdf, tiff og jpg fil og enda færre trenger å vite det ved bruk av LogoBox. Vi lagrer og distribuerer firmalogoen din i alle nødvendige formater - uten at du trenger å gjøre annet enn å forelle hvor de finnes. Legg gjerne en link fra hjemmesidene til vårt logoarkiv, så er du sikret god og trygg distribusjon.

Logo på egen web
Flere og flere selskaper legger ut nedlastbare firmalogoer på egne nettsider. Vel og bra det, men man glemmer ofte en ting. Lar du oss gjøre jobben, vet vi til enhver tid hvem som har lastet ned din logo og kan sende de oppdatert logo, dersom den endres engang i fremtiden. De fleste aviser og byråer som bruker logoer mye, har mange ulike versjoner av kanskje din logo og er ikke sikre på hvem som er riktig. Det tar vi oss av - hvis du bruker LogoBox.

Over 1000 logoer
Vårt logoearkiv LogoBox inneholder i dag over 1000 firmalogoer fra norske selskaper.  Vi distribuerer og kontrollerer logoer i cmyk, pms og sort farge, samt i eps, ai, pdf og jpg format. I tillegg har vi mange varemerker og profilhåndbøker liggende i LogoBox. Mange kjente merker fra hele Norge er representert i LogoBox.
Send forespørsel
Support-telefon: 69 13 99 80
Mandag - fredag kl. 08.00-16.00
E-post
Send ditt spørsmål til: support@firmabox.no