intranet icon

Intranett

Hvor er ppt-filen når du trenger den, eller oversikt over selskapets interne rutiner og regler alle må kjenne til. Hvor kjøpes overtidsmat, er hytta på fjellet ledig i helgen, hvem har bursdag denne uken, er eksempler på spørsmål et velfungerende intranett kan gi svar på. Mange bedrifter tror at en intranettløsning er forbehold store selskaper med mange ansatte. Det er feil. De fleste bedrifter vil ha stor glede og ikke minst nytte av et intranett. Spør oss om demonstrajon av vår løsning, og du vil garantert bli overbevist.
Word, Exel og Powerpoint
Firmabox Intranett gjør det mulig å redigere word, exel og powerpoint dokumenter direkte i nettleseren. På den måten slipper bedriften å ha mange versjoner av viktige dokumenter. Gi enkelte muligheten til å redigere de forskjellige dokumenten og de er alltid oppdatert.

Hold orden på dokumentene
Vår intranettmodul inneholder smarte dokumenthåndteringsløsninger som holder orden på alle typer dokumenter. Alle viktige dokumenter lagres på intranett - slik at de som trenger det, har rask tilgang.

Roller og brukere
Intranetttilgangen kan settes opp med ubegrenset antall roller. En rolle definerer hva man har tilgang til og evt. hvilke sider som kan redigeres. På den måten kan man gi ulik tilgang til ulike grupper og personer. Man kan enkelt gi tilgang til enkelte dokumenter og sider til f.eks. kunder og leverandører. Full kontroll hele veien.

IP Logginn
IP logginn er praktisk å bruke når man er på kontoret. Da slipper man å logge inn med brukernavn og passord. Legg intranettet som startside på nettleseren og alle ansatte får med seg det som skjer i bedriften. Så fort man beveger seg uten for det lokale nettverket på arbeidsplassen, må man logge seg inn med brukernavn og passord. Sikkert og funksjonelt.

Sosialt intranett og forum
Sosialt intranett personifiserer innholdet og gjør det mulig for brukerne/ansatte og kommunisere seg i mellom, utveksle informasjon og kompetanse m.m.
Send forespørsel
Support-telefon: 69 13 99 80
Mandag - fredag kl. 08.00-16.00
E-post
Send ditt spørsmål til: support@firmabox.no