cms

CMS løsning

Firmabox cms løsning redigeres lekente lett med "drag-and-drop". Mange kjente publiseringsverktøy og crm løsninger har et komplisert og uoversiktlig brukergrensesnitt. Endringsmulighetene er begrensede, med mindre du har inngående programeringskunnskaper, og du oppdaterer tekster og bilder uten å "se" hva du gjør. Med vår løsning har du full fleksibilitet og kontroll hele veien. Du ser hva du gjør, flytter tekster og bilder med "drag-and-drop" funksjon direkte på din hjemmeside. Ganske enkelt enkelt.
Responsiv design
Responsiv Web er i tiden som aldri før. Responsive hjemmeside betyr i korte trekk at du på en og samme platform lager spesialtilpassede løsninger for desktop (pc), pad og mobil. Designet endrer seg i takt med størrelsen på skjermen og gir brukeren optimal opplevelse av din hjemmeside. Vi kan det - og leverer det.

Flere hjemmesider – én admin
Vår publiseringsløsning er spesielt godt egnet for oppsett med flere portaler (større nettsted), ettersom man har mulighet til å håndtere flere nettsteder fra en og samme administrasjon. En annen spesiell nytteverdi med dette er at alle websider som er knyttet opp mot portalen kan dele media som tekst, bilder, video og lignende, gjennom den innebygde mediabasen.

Enkel redigering
Vår publiseringsløsning er laget for å gjøre redigering og endringer så enkelt som mulig. Du vil garantert oppleve at det er gøy å være redaktør, noe som igjen vil resultere i en oppdaterte og bra hjemmeside. For at din hjemmeside skal være så bra som mulig, er nemlig jevnlig oppdatering helt avgjørende. Med vår løsning blir jobben gjort hele tiden - fordi det er enkelt.

God statistikk og verktøy for søkemotoroptimalisering
Løsningen inneholder gode statistikker som gjør at du enkelt kan følge med på hva som blir lest og hva som bør fjernes/endres. I tillegg har løsningen innebygd verktøy for optimalisering av sider slik at websiden blir lettere å finne for dine kunder.
Send forespørsel
Support-telefon: 69 13 99 80
Mandag - fredag kl. 08.00-16.00
E-post
Send ditt spørsmål til: support@firmabox.no