FIRMABOX

Firmabox handler
egentlig om ditt firma


Firmabox.no er en nettbasert løsning for bedrifter i hele Norge. Formålet med å forenkle enkelte og effektivisere gjentagende arbeidsrutiner for enkeltbedrifter, butikk-kjeder og bedrifter med mange avdelinger. Hovedproduktet i Firmabox.no er en Web-to-print løsning for raskere, sikrere og rimeligere bestilling av alle typer kontortrykksaker. Vi har også andre produkter i løsningen som underbygger målet om å forenkle hverdagen for bedrifter.
Firmabox har eksistert siden 2007 og øker kundemassen hvert år.

Andre tjenester
Firmabox er mer en bare et sted du kan bestille dine kontortrykksaker med firmaprofil. Du kan også benytte vårt smarte logoarkiv som oppbevarer og distribuerer din logo til de som trenger den. I tillegg kan du benytte løsningen til å promotere og selge andre profileringsartikler til kjedemedlemmer/avdellinger via  (I-Handel), eller produsere butikkplakater i kjedens profil, ved å laste ned en høyoppløst pdf-fil og printe ut på egen printer.
 
I-Handel
I-Handel gjør det mulig for kjeder og bedrifter med flere avdelinger å lage sin egen interne handelsløsning for bestilling og distribusjon av interne produkter og annet materiell direkte fra egne leverandører.

Les mer om InternHandel
Plakat i butikk
La kjedemedlemmene produsere sine egne tilbuds- og informasjonsplakater. Legg inn tekst og bilder i forhåndsdefinerte maler. Plakat i butikk er rimelig å bruke og ivaretar kjedens profil - helt ut i sisteledd.

Les mer om Plakat i butikk
LogoBox
Logobox oppbevarer og distribuerer bedrifters logo-originaler på en trygg måte. Endrer du i fremtiden noe på logoen din, vil alle som har lastet ned din gamle logo få tilsendt den nye. Full kontroll med LogoBox.

Les mer om LogoBox